Vitaliteitsprogramma

Wil jij graag gezonder eten en je duurzaam vitaal voelen? Ben je bereid je oude eetpatroon op te ruimen en je mindset te veranderen? Wil je je lichaam reinigen maar vind je (sap)vasten te heftig? Tijdens mijn vier weekse vitaliteitsprogramma leer ik je detoxen zonder honger te lijden. Ervaar wat goede en (h)eerlijke voeding met je lichaam doet. Leer weer naar je eigen lichaam te luisteren en te ontspannen met een aantal fantastische oefeningen en tips.

Wil je op een laagdrempelige manier in groepsverband aan de slag met het vierweekse vitaliteitsprogramma? In vier wekelijkse bijeenkomsten gaan we uitgebreid praten over gezond eten, boodschappen doen, ontspannen en natuurlijk veel ervaringen uitwisselen. Ter ondersteuning lees je het boek “In 28 dagen van gifbelt naar tempel’’.

Liever 1 op 1 coaching tijdens het vitaliteitsprogramma? In plaats van de wekelijkse bijeenkomsten in groepsverband kom ik wekelijks bij je thuis om je intensief te begeleiden met je voeding, planning en ontspanning tijdens het vitaliteitsprogramma.

 

Data:
14 feb, 21 feb, 7 mrt, 14 mrt

 

Locatie:  

Sensibel Centrum voor Lichtwerk en Bewustzijn

Bonnefanten 103b 

2907 NA  Capelle aan den IJssel

 

Prijs: 

€135 inclusief boek “In 28 dagen van gifbelt naar tempel”